Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

O Robert Pattinson είναι ο βασιλιάς των Teen Choice Awards


Οι επιλογές των νέων φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα των celebrities και κάπως έτσι δεκάδες από αυτούς έκαναν την εμφάνιση τους στα Teen Choice Awards, για να διαγωνιστούν για την προτίμηση του νεανικού κοινού.


Η βραδιά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς το ξεκίνημα της ανέλαβαν οι Jonas Brothers, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους νεαρούς τους φίλους, ενώ κάπου εδώ θα έπρεπε να αναφερθεί ότι το band παρέλαβε και πέντε βραβεία μεταξύ των οποίων ήταν και το "Choice Male Red Carpet Icons".

Η Miley Cyrus εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τόσο με την εμφάνιση της, όσο και με τη σκηνική της παρουσία, καθώς κέρδισε έξι βραβεία ανάμεσα στα οποία ήταν και το "Music/Dance Movie Actress".



Η Miley βέβαια είχε και την τιμή να απονείμει στην superstar Britney Spears το βραβείο "Ultimate Choice Award"! H Britney μπορεί να μην τραγούδησε, αλλά σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις!

Βασιλιάς και βασίλισσα της βραδιάς βέβαια, ανακηρύχθηκαν ο Robert Pattinson και η Megan Fox οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία "Male and Female Hottie", ενώ η βασίλισσα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφού σταμάτησε να μιλάει με την εμφάνιση του κινηματογραφικού βαμπίρ στη σκηνή, που προκάλεσε τα ουρλιαχτά των κοριτσιών για πολλά λεπτά!



Και μιλώντας για βαμπίρ, θα έπρεπε να αναφέρουμε και την ταινία "Twilight", η οποία σάρωσε τα βραβεία, όπως "Choice Movie Drama", "Romance" και "soundtrack".

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati