Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Αντιμέτωπη με τους καρχαρίες η Ελεονώρα Μελέτη


Στις εξωτικές Μαλβίδες συντροφιά με τον καλό της, Γιάννη, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, για λίγες στιγμές χαλάρωσης και...αφοσίωσης, αφού το ζευγάρι περνά την καλύτερη φάση της ζωής του. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Από την μία τα επαγγελματικά της, που την φετινή τηλεοπτική σεζόν πήγαν ιδιαίτερα καλά τόσο για την ίδια όσο και για το κανάλι, στο οποίο εργάζεται, καθώς η εκπομπή της... «απογειώθηκε» στα νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά, κάτι που ενδιαφέρει τους ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς και τους διαφημιστές.

Από την άλλη, η σχέση της με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο του γάμου, στο μέλλον.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των διακοπών του ευτυχισμένου ζευγαριού, τα χαμόγελα… πάγωσαν, τη στιγμή που η Ελεονώρα κολυμπούσε στα καταγάλανα νερά των Μαλβίδων. Ενώ ο Γιάννης απαθανάτιζε τις στιγμές που η όμορφη παρουσιάστρια με μπουκάλες οξυγόνου και μάσκα εξερευνούσε τον βυθό, η ύπαρξη ενός... καρχαρία την έκανε κυριολεκτικά να τα χάσει και να αρχίσει να... ουρλιάζει μέσα στο νερό.

Μπορεί, στιγμιαία, να έχασε την ψυχραιμία της, αλλά ως δημοσιογράφος παρότρυνε τον Γιάννη να συνεχίζει να βιντεοσκοπεί τα όσα ζούσαν με την υποβρύχια κάμερα...

Η εμπειρία που έζησε ήταν συγκλονιστική, όπως η ίδια αποκάλυψε, μέσα από το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει.

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati