Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Νέο... ''παλάτι'' για την Ελεάνα Παπαϊωάννου


Μια πολυτελέστατη μεζονέτα -όνειρο ζωής, όπως μας εξομολογήθηκε- απέκτησε η Ελεάνα Παπαιωάννου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Όσοι γνωρίζουν καλά την περιοχή κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα ακριβή συνοικία, ενώ η μεζονέτα των 160 τετραγωνικών μέτρων, που απέκτησε η νεαρή τραγουδίστρια, περιγράφεται ως σωστό «παλάτι».

Η Ελεάνα, που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, ονειρευόταν να αποκτήσει στην περιοχή όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά της χρόνια, ένα πολυτελές σπίτι. «Κάθομαι στην βεράντα των 30 τετραγωνικών μέτρων και απολαμβάνω την απεριόριστη θέα του Θερμαϊκού», μας τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσο για την εσωτερική διακόσμηση; Το πέτρινο τζάκι, η πέτρινη κουζίνα και η εντυπωσιακή διακόσμηση, συνθέτουν το σκηνικό μιας παραμυθένιας κατοικίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε αρκετά από τα ρεπό της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Αθήνα, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να επιπλώσει και να ετοιμάσει το σπίτι, προκειμένου να είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα μεγάλο party που σχεδιάζει για τις αρχές Οκτωβρίου.

Εμείς να της ευχηθούμε να είναι καλορίζικο!

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati