Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ματωμένο μπλουζάκι του Michael Jackson


Σοκάρει μία από τις νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς δείχνει ένα μπλουζάκι γεμάτο αίμα να κρέμεται στη ντουλάπα του «βασιλιά της ποπ».

Κρέμεται μάλιστα το καρτελάκι με την τιμή, γεγονός που φανερώνει πως το συγκεκριμένο μπλουζάκι δε φορέθηκε ποτέ και προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να σκουπίσει το αίμα του καλλιτέχνη. Έτσι ανακύπτει και το ερώτημα γιατί δεν αφαιρέθηκε από τους αστυνομικούς ως αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου να διερευνηθεί ο μυστηριώδης θάνατος του Michael Jackson…

Στη ντουλάπα όπου βρέθηκε το γεμάτο αίμα μπλουζάκι, σύμφωνα με πηγές, ο Dr. Conrad Murray, προσωπικός γιατρός του Michael Jackson, είχε αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες του ισχυρού αναισθητικού Propofol.

Σε μία φωτογραφία φαίνεται και το κρεβάτι, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Michael Jackson, παρά τις προσπάθειες του Dr. Conrad Murray να τον επαναφέρει στη ζωή.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τραβήχτηκαν μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Michael Jackson, καθώς ο θάνατος του καλλιτέχνη εξελίχθηκε σε υπόθεση εξιχνίασης εγκληματικής ενέργειας.

Ο Dr. Conrad Murray παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, με τις αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν είχε νομικά το δικαίωμα να προμηθεύει και να παράσχει στο «βασιλιά της ποπ» το Propofol και εάν αυτό ήταν που οδήγησε στο θάνατο του καλλιτέχνη. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, που ίσως φωτίσει τα αίτια θανάτου του Michael Jackson…

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati